Som humans, i com a tals, tenim els nostres propis defectes i els nostres errors, i, per tant, per molt que intentem no equivocar-nos, és impossible no fer-ho.
Busquem la perfecció constantment al llarg del caminar de la nostra vida, des de nosaltresmateixos, des del nostre aspecte físic, fent fins a l’impossible per millorar el nostre exterior,arribant, fins i tot, moltes persones a intentar corregir els seus defectes físics, mitjançant operacions.

Buscar tota la estona ser perfecte no es res bo perquè trobarem lo contrari del que volem buscar com per exemple: tristesa, no estas feliç, no tens ganas de fer les coses etc.. Lo millor seria acceptar-nos tal com són perquè aixì tindriem moltes coses guanyades, les critiques també són molt bones perquè ens ajuden a canviar.

Tenim que pensar que ja som perfectes pel simple fet de ser humans, que som una raça perfecta.

He de dir que tot aquest món de la televisió, pasarelas, revistas on surten personas que fisicament són molt buniques a nosaltres ens fan pensar que sóm molt lletjos però això es totalment mentira, hem de pensar que ells tenen molt més recursos que nosaltre  no tenim. També un altre punt imporant és que ells tenen un equip tècnic que li retoca les imatges perquè estiguin mes bé. Crec que nosaltes (adolescents) som  persones que en aquest sentit sóm molts debils perquè a la minima que ens diguien alguna cosa de la nostra imatge ens posem tristos.

FOTOS:

87a6f-adolescentes-61

VIDEO: Us posaré el video del qual us he partat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s