Inundacions a l’Ebre

QUE HA PASSAT?

Aquestes ultimes setmanes ha hagut un problema molt greu per la zona de l’ebre, les seves poblacions més properes són alguna petita part de catalunya i als habitants aragonesos. Totes les poblacions del voltant malauradament han quedat emfosades  malauradament per les grans plujes que han sigut registrades en les ultimes hores i també per el ràpid desgel que ha hagut aquestes ultimes setmanes a causa de l’aument de les temperatures.

CONSEQUÈNCIES:

-Molta gent s’ha quedad sense treball. S’han destruit  moltes zones com per exemple a la plantació de verdures etc.

-Zones devastades. Moltes zones ha quedat inutilizades per la gran ”tromba” d’aigua

-Collites fetes mal bé. Les collites de temporada han quedat enfonsades amb tota l’aigua

-Molts animals s’han mort. En aquest ultims dies podem observar que milers i milers d’animals que habitaven a les granges s’han trobat morts i les maquines excavadores els havien de treure.

CONSELL:

Jo crec que quan t’ha passat alguna cosa dolenta la unica cosa de no recordar-la és començant de nou, se que és molt dificil perquè molta gent segurament aquelles terres serien tota la seva vida i la de la seva familia però hem de agafar forçes per continuar, això ho dic per experiència per aquest consell el podem aplicar a la vida quotidiana, jo us posaré un exemple de l’escola, a la clase de tecno fem làmines de dibuix i ami s’em dona molt malament i ho he tingut queeesoborrar moltes vegades perquè hem surti bé, perquè una cosa et surti bé has de comenzar per abaix.

Opinio: Si jo em trobés en aquesta situació hem costaria tomar una decisió però desde aqui os animo a que doneu un euro per aquestes families, us deixare uns enllaços,gràcies per la vostra colaboració.

FOTOS:

VIDEO: Us posaré un video perquè vegueu les destrosses més aprop, espero que ho comprengueu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s