Whatsaap

Molt bona tarda viewers avui os portaré una entrada d’un noi sense whatssap, es la meva opinió sobre aquesta opinio i sobre el comportament del noi, jo explicare una mica pero abaix us deixaré el video.

QUE HE ENTÈS?

Aquest video dona a entendre de que sense aquesta aplicació del movil no podem viure perquè no ens podem comunicar però no hem d’oblidar de que abans la gent no tenia res d’aixo i es comunicaven, també dona una mica entendre de que a vegades és formen comflictes perquè ni ha gent que darrere d’una pantalla es molt xula i diu moltes coses però desprès cara a cara no hi diu lo mateix.

QUE PENSO?

Jo hi penso que podríem viure sense el Whatsaap però tenim un problema molt gran i es que nosaltres ja el hem adaptat a la nostra vida quotidiana i clar s’ens fará molt dificil de deixar-lo, en cap moment dic el que el Whatsaap sigui una mala aplicació, al revès es molt bona ja que et pots ahorrar diners en trucades missatges etc.. però com tot hem de saber donar-li un bon us.

OPINIONS?

A mi aquesta aplicació movil m’agrada perquè li faig servir per un us correcte. Es cert que si per exemple no veus una persona en tot el dia és mes  comode. Però penso que no ni ha res com parlar cara a cara amb una persona perquè pots expressar mes els teus sentiments.

EXPERIÈNCIES?

Alguna vegada m’he enfadat per whatsapp perquè no he entengut bé les coses si he de tractar alguna cosa important cara a cara siusplau.

VIDEO:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s