xPeke

Molt bona tarda avui os portaré una entrada sobre uns dels millors jugadors del món en la la posició de mid, us preguntareu quin és? És xPeke un jugador espanyol que és guanya la vida jugant al ordinador al joc més jugat del món i que presenta cada any milions i milions de beneficis gràcies a la gestio de la empresa RIOT GAMES. El joc és el League of Legends.

DADES BASIQUES:

NOM: Enrique Cedeño Martínez

NACIONALITAT: Espanyola

EDAT: 22 anys

ROL : MID

Quan va començar tot?

Enrique també més conegut com xPeke va començar a ser famós quan va ser el primer espanyol en anar a la LCS que és la lliga dels jugador professionals que és dediquen al joc, ja que guanyan diners i poden viure, tots creiem de que aquest noi ja havia arribar molt lluny , però 1 temporada desprès aquest xicot va guanyar la LCS amb el seu equip Fnatic i el equip va guanyar 1.000.000  de dolars.

Aixo que va provocar?

Per l’equip va ser molt positiu perquè aquest noi murcià s’estava fent molt famòs i els patrocinadors d’eseguida van trucar a la porta, eren grans empreses com podrien ser Samsung, Nvidia, moltes marques de noves tecnologies. Per l’empresa de RIOT GAMES també va ser molt positiu perquè el joc cada vegada és va a adonar més a coneixer, fins arribar a tal dia com avui que és el joc més jugat del món

Es fàcil la seva vida?

Segurament molts voldrieu ser como ells perquè us encanta jugar al ordinador, jo sóc un d’ells. Hem de tenir en compte que la seva vida és també dificil , ells no poden viure tots al seus respectius paisos, perquè per exemple el xPeke és de Espanya i el seu jungla es de China. Només per aquest siemple motiu ja es tindran que comunicar en un altre idioma que en aquest cas és l’anglès. Tenen que estar tots junts per pràcticar tots el dies llavor tots viuen en la mateixa casa, la casa la paga el entrenador de l’equip. Ells tots el dies passen una mitja de 12 hores practicant per quan començi la temporada de la LCS.

Que més fa?

La casa de Fnatic està situada en Colonia (Alemanya) i llavors allò es molt diferent de Murcia, en el tems que no esta practicant amb el seus companys el que fa és anar el gimnas perquè és molt important fer exercici i menjar variat si vols estar en forma, penseu que bona part del dia ells les passen a una cadira sentats.

FOTOS:

gamesao.vietnamnet.vn

www.facebook.com

VIDEO:

Us deixaré un video  molt interesant, és un dia amb xPeke. Us explicará lo que jo he dit però més ben definit. Espero que us hagi agradat!

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s