La caixa dels dessitjos!

Bon dia ”viewers” avui portaré una entrada molt emotiva sobre un video que m’ha agradat molt ja que comprenc molt bé la seva situació i el que estava passant, COMENÇEM 😀 !

Explicare una mica de que va el video, són dos millors amigues que están jugant al parc i ni havia una altra nena en un banc sentada sola en un banc i unes de les nenes es riu d’ella perquè no té amics , llevor les 2 amigues segueixen caminant i troben una capsa rosa que no la poden obrir amb les mans si no que tenia que ser amb alguna frase que expresses un sentiment o alguna cosa bonica. Més tard la nena que estava sola va veure la capsa i la va conseguir obrir amb una frase molt tendre, desprès com era una capsa de dessitjos va demanar una amiga per jugar amb ella i no estar sola. Les 2 amigues estaven aburrides i no sabien que fer i a més van veure a la nena d’abans jugant amb l’amiga que li havia donat la capsa i una de les millors amigues li va dir a l’altre que s’anava a jugar amb elles i l’altre amiga és va enfadar. La nena veia que s’ho passaven molt bé les tres juntes i va decidir ella també anar, però clar es va disculpar per tot el que li havia dit. Poc a poc és van fer molt amigues i van demanar a la capsa caramels i una pilota per jugar juntes.

Penso que una nena ha actuat malament però ens hem de quedar amb que al final s’ha donat conte de tot el que havia fet i tot s’ha arreglat. També penso que això li pot passar a qualsevol i m’arrisco a que tots alguna vegada l’hem fet.

Però recordeu que la moraleja d’això es que tens que tenir compte de les teves paraules perquè poden fer mal a la gent.

FOTOS:

www.imagenesdelamor.net

www.forodefotos.com

www.colchonero.com

VIDEO:

He posat aquest video que esta basat en la meva entrada , espero que us agradi fins a una altre ❤

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s