Valors- Reflexio Video

Molt bona nit ”viewers” avui veurem una entrada de les més importants que crec que he fet per el seu context i l’importancia que tenen aquest petitos gestos que moltes vegades no ens adonem conte de que a una persona li pot ajudar molt.(Es una reflexió sobre un video que us ho posare al final de la entrada)

Ni han molts de valors però els més importants desde el meu punt de vista són:

AMISTAT

És el vincle que tu creas amb altre gent ja sigui perquè t’agradin les mateixes coses que a ell o gustos. En la infantesa aquest valor crec que és molt important perquè t’ajuda a relacionar-te amb més gent i coneixer aquest món que al principi el veus tan gran.

COMPANYERISME

És quan tu tractas bé a una persona i si necessita ajuda tu sempré li donaras un cop de mà perquè el camí no se li fagi tant pessat, és una persona que saps que et podra ajudar sempré.

RESPECTE

És aquest valor que li tens a una persona ja sigui perquè l’estimes o perquè simplement s’ha de tenir a totes les persones d’aquest món perquè totes s’ho mereixen, blancs,negres,alts,baixos,bonics,lleitjos,..

APRENENTAGE

Uns del més importants perquè aprendre mai tindriem que deixar  de fer-ho però hem de saber distingir que és aprendre i el que no és. Això no és memoritzar 20 pàgines per fer un exàment, vosaltres creiu que a les 3 semanes us enrecordareu? aixo no ho és. Aprendre és disfrutar, passar-ho bé.

Sincerament crec que tots junts ho fem millor que per separats però ens hem de saber compenetrar i això són valors que moltes vegades no ens donem compte de que hi segueixen allà.

L’escola no només no és un lloc on anar a estudiar i fer exàmens sino que desde petits s’ens imposa un valors comuns amb tota l’escola que els decideix els responsables però que aquest valors no només ens ensenyen a estar més units, també a creixèr com a persones i madurar. A vegades hem queixo de l’escola però hem dono conta de que fa una funció molt gran en la meva vida i quan m’en vagi d’ella se que la anyorare molt.

Desgraciadament la societat actual es pensa que l’educació només es basa en l’aprenentatge que han de rebre els nens. No pensen que a banda dels estudis, també s’hi troba el cor de les persones.

FOTOS:

www.redrubberduck.com

todosomosuno.com

nuevaesperanzachincha.blogspot.com

directoenvena.blogspot.com

VIDEO:

Poso aquest video perquè representa la meva idea però desde una vista més visual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s