Resum del Nen del PITJAMA DE RATLLES

Aquest resum el tenia desde fa temps, en concret aquest resum es de la meva mare  i el volia posar perque crec que esta molt ben estructurat, espero que us agradi!

L’ història passa durant la segona Guerra Mundial .

Bruno és un nen Alemany i el seu pare és un militar .Ell viu tranquil a Berlin fins que va arribar el dia que el seu pare va anunciar el trasllat de tota la família a  Auswitch.

En Bruno s’ho va prendre malament però al final va acceptar .

Quan va arribar a la nova casa va quedar defraudat perquè la casa de Berlin era més gran i més luxosa i la nova no tenia res a veure  .

Durant uns dies ell va estar molt sol i molt avorrit fins hi tot va demanar al seus pares tornar cap a Berlin.

Com que a ell li agradaven molt les exploracions va decidir cercar la granja que un dia va veure des de la finestra .Quan va arribar a la “granja”va veure un nen . Ell es deia Shmuel ,ell li va explicar que era jueu i que allò no era una granja .

Des d’aquell dia en Bruno anava a jugar amb ell i li portava menjar . Un dia l’Shmuel li va dir que havia perdut al seu pare. En Bruno va decidir passar la tanca i vestir-se amb el pijama de ratlles que utilitzaven els presos .

Ells van estar buscant per tot el camp , no va trobar res . De cop i volta un munt de soldats els van portar fins a la cambra de gas , allà moren tots dos.

El pare quan va veure que el seu fill no estava a casa va decidir buscar per tot el camp fins que va trobar la roba del seu fill . Ell deduí que el seu fill va morir al camp.

Valoració personal:

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè està enfocat des d’una visió innocent. També m’ha agradat perquè t’explica la vida del infants en las guerres perquè també arriba a ser molt dura .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s